top of page

F.L.A.M.E.
-äänestyksen
ensimmäinen kierros

Äänestyksen ensimmäinen kierros on nyt auki. Linkistä avautuvalla sivulla voit ehdottaa F.L.A.M.E. 2024 -ehdokkaita. Käy ehdottamassa tansseja ja koreografeja jotka mielestäsi ansaitsevat ehdokkuuden!

Äänestyksen säännöt:
- Voit äänestää vain kerran per kategoria. Kirjoita siis kaikki ehdokkaasi äänestyslomakkeeseen joita haluat äänestää ennen kuin painat Lähetä -nappia. Jos tämän jälkeen äänestät uudelleen, aiempi äänesi hylätään. Ääniä spämmäävät henkilöt hylätään automaattisesti.

- Muista kirjoittaa nimi-kenttään ETUNIMESI JA SUKUNIMESI. Meitä on monia samannimisiä henkilöitä, ja jotta äänesi voidaan laskea, meidän pitää pystyä tunnistamaan kuka olet. Vajaat nimitiedot aiheuttavat äänen hylkäyksen.

- Jos olet yksi ehdokkaista, älä kampanjoi saadaksesi itsellesi tai tanssillesi ääniä. Anna ihmisten tehdä äänestyspäätöksensä itse. Sen sijaan voit rohkaista ihmisiä äänestämään ketä he haluavat, ääniä ei tule koskaan liikaa! Ei tehdä tästä suosiokilpailuja, vaan annetaan tanssien puhua puolestaan.

- Tanssi, joka on voittanut kategorian aiempana vuonna, ei ole kelvollinen ehdokas samassa sarjassa. Huomioithan tämän. Aiemmat F.L.A.M.E. -voittajat löydät täältä.

- Muista noudattaa kategorioiden äänestyssääntöjä! Jokaisella äänestyssivulla on alussa kerrottu sarjojen säännöt.

Äänestysaikaa sinulla on 14.6. 23:59:59 asti. Tämän jälkeen tulleet äänet hylätään.
 

Eniten ääniä saaneista tansseista muodostetaan vuoden 2024 F.L.A.M.E. -ehdokkaat joista pääsette seuraavassa vaiheessa äänestämään vuoden 2024 F.L.A.M.E. -voittajat.

Alta pääset äänestämään ehdokkaitasi!

Couple on Red Carpet
bottom of page