top of page

F.L.A.M.E.
-äänestyksen
toinen kierros

Äänestyksen ensimmäinen kierros on nyt ohi, ja ehdokkaat on laskettu. Linkistä avautuvalla sivulla olevista ehdokkaista voit äänestää nyt F.L.A.M.E. 2024 -voittajia. Käy äänestämässä tansseja ja koreografeja jotka mielestäsi ansaitsevat palkinnon tänä vuonna!

Äänestyksen säännöt:
- Voit äänestää vain kerran. Valitse siis ehdokas kaikista kategorioista joissa haluat äänestää ennen kuin painat Lähetä -nappia. Jos tämän jälkeen äänestät uudelleen, aiempi äänesi hylätään. Ääniä spämmäävät henkilöt hylätään automaattisesti.

- Muista kirjoittaa nimi-kenttään ETUNIMESI JA SUKUNIMESI. Meitä on monia samannimisiä henkilöitä, ja jotta äänesi voidaan laskea, meidän pitää pystyä tunnistamaan kuka olet. Vajaat nimitiedot aiheuttavat äänen hylkäyksen.

- Jos olet yksi ehdokkaista, älä kampanjoi saadaksesi itsellesi tai tanssillesi ääniä. Anna ihmisten tehdä äänestyspäätöksensä itse. Sen sijaan voit rohkaista ihmisiä äänestämään ketä he haluavat, ääniä ei tule koskaan liikaa! Ei tehdä tästä suosiokilpailuja, vaan annetaan tanssien puhua puolestaan.

Äänestysaikaa sinulla on 7.7.2024 23:59:59 asti. Tämän jälkeen tulleet äänet hylätään.
 

Voittajat esitellään F.L.A.M.E. -gaalassa jossa myös opetetaan Vuoden helppo suomalainen rivitanssi, Vuoden haastava suomalainen rivitanssi ja lopuksi kuningassarjan voittaja, eli Vuoden rivitanssi -kategorian voittaja.

Vuoden suomalainen rivitanssi -kategorian voittaja pääsee opettamaan oman tanssinsa Fall In Line -tapahtumassa Hyvinkäällä sunnuntaina 29.9.2024.

Alta pääset äänestämään voittajia. Onnea kaikille ehdokkaille!

​ÄÄNESTYS ON PÄÄTTYNYT, KIITOKSIA ÄÄNESTÄJILLE!!

TULOKSET JULKISTETAAN F.L.A.M.E. -Gaalassa 31.8.​

Tervetuloa Gaalaan!​

Couple on Red Carpet
bottom of page