top of page
Red Chairs

F.L.A.M.E. -palkintokategoriat

Näitä kaikkia kategorioita juhlistamme tänä vuonna.

(Kyllä, saat äänestää samaa tanssia useammassakin luokassa jos ehdot täyttyvät)

palkinto_tausta.jpg

Vuoden Beginner -tanssi

Jokainen meistä on joskus ollut aloittelija, ja siksi meistä on tärkeää nostaa esiin nämä tanssit jotka ovat jokaiselle joskus olleet niitä joilla heidän tanssiuransa on käynnistynyt.

 

Ehdokastanssin tulee olla luokiteltu Beginner -tasoiseksi ja tanssin tulee olla koreografioitu 1.6.2023 jälkeen.

palkinto_tausta.jpg

Vuoden Improver -tanssi

Improver -tason tanssit osuvat hyvin Beginner -tanssien ja Intermediate -tanssien väliin. Ne ovat erittäin olennainen osa tanssijan tasokehitystä, sillä ne auttavat aloittelevaa tanssijaa siirtymään suurimpaan luokkaan, keskitasoisiin tansseihin.

 

Ehdokastanssin tulee olla luokiteltu Improver -tasoiseksi ja tanssin tulee olla koreografioitu 1.6.2023 jälkeen.

palkinto_tausta.jpg

Vuoden Intermediate -tanssi

Suurin osa rivitansseista ja -tanssijoista osuu tähän luokkaan. Koska tämä luokka on suosituin, on siinä esille nouseva tanssi yleensä todella hyvä. Ei ole sattumaa että maailmalla yleensä Vuoden tanssi on juuri tästä luokasta.

 

Ehdokastanssin tulee olla luokiteltu Intermediate -tasoiseksi ja tanssin tulee olla koreografioitu 1.6.2023 jälkeen.

palkinto_tausta.jpg

Vuoden Advanced -tanssi

Advanced -luokka edustaa haastavimpia tansseja mitä rivitanssilla on tarjota. Koreografiat edellyttävät yleensä useamman vuoden kokemusta tai muuten vain ahkeraa toistoa jotta ne hallitsee. Tanssit ovat yleensä näyttäviä ja niiden osaaminen itsessään on jo saavutus.

 

Ehdokastanssin tulee olla luokiteltu Advanced -tasoiseksi ja tanssin tulee olla koreografioitu 1.6.2023 jälkeen.

palkinto_tausta.jpg

Vuoden Klassikko -tanssi

Dizzy. Islands In The Stream. Country 2 Step. Amame. Tämän kategorian tanssit ovat klassikkoja jotka vetävät tanssijoita lattialle vuosi toisensa jälkeen. Hyvät tanssit ovat suosittuja - parhaat ovat suosittuja vuosi toisensa jälkeen.

 

Tähän kategoriaan osallistuvien tanssien pitää olla vähintään 5 vuotta vanhoja. Eli ehdokastanssin tulee olla koreografioitu AIKAISINTAAN 31.5.2019. Tätä tuoreemmat tanssit eivät ole ehdokaskelpoisia.

palkinto_tausta.jpg

Vuoden Country -rivitanssi

Country -musiikki on olennaisin musiikkigenre rivitanssissa, ja haluamme muistaa tätä erityistä genreä omalla palkinnolla. Tähän kategoriaan kuuluvat tanssit on kaikki alunperin tehty Country -musiikkiin.

 

Tanssin vaikeustasolla ei ole merkitystä, vain sillä, että tanssi on tehty Country -musiikkiin. Ehdokastanssin tulee olla koreografioitu 1.6.2023 jälkeen.

palkinto_tausta.jpg

Vuoden rivitanssi

Tämä kategoria ei esittelyjä tarvitse. Mikä on suosikkitanssisi tältä vuodelta? Tanssin tasolla ei ole väliä, musiikilla ei ole väliä. Vain sillä on väliä mikä on sinusta tänä vuonna Vuoden rivitanssi. Äänestä mikä tanssi on viimeisen vuoden aikana eniten laittanut sukkasi pyörimään. Voittajatanssi opetetaan F.L.A.M.E. -gaalassa.

 

Tanssin tulee olla koreografioitu 1.6.2023 jälkeen.

palkinto_tausta.jpg

Vuoden rivitanssikoreografi

Tanssikoreografiat ovat rivitanssin sydän ja sielu, ja tanssikoreografit ovat ihmisiä, jotka tätä sydäntä ruokkivat. Tämä kategoria juhlistaa niitä kaikkia koreografeja, jotka käyttävät aikaansa tehdäkseen rivitanssistamme nautittavaa vuosi toisensa jälkeen ja joiden ansiosta pääsemme tanssimaan suosikkikappaleitamme.

palkinto_tausta.jpg

Vuoden suomalainen rivitanssi

Tähyillessämme ulkomaille etsiessämme kuumaa uutta kansainvälistä rivitanssihittiä, unohdamme useasti että meillä on kotimaassa tasan yhtä hyviä koreografioita. Tämä kategoria juhlistaa suomalaisuutta parhaimmillaan palkitessaan vuoden suomalaisen rivitanssin.

Tanssin tulee olla koreografioitu 30.5.2023 jälkeen, ja tanssin lakana tulee olla lähetetty joko Copperknobiin, Linedancer Magazineen tai Everything Line Danceen, josta voidaan vahvistaa tanssin koreografiointipäivämäärä.

Voittaja pääsee opettamaan tanssinsa Fall In Line -tapahtumaan sunnuntaina 29.9.2024.

palkinto_tausta.jpg

Helppo suomalainen rivitanssi

Tämä kategoria juhlistaa suomalaisuutta parhaimmillaan palkitessaan vuoden suomalaisen helpon rivitanssin.

 

Tanssin tulee olla Beginner / Improver -luokasta voidakseen olla ehdolla sarjassa.

palkinto_tausta.jpg

Haastava suomalainen rivitanssi

Tämä kategoria juhlistaa suomalaisuutta parhaimmillaan palkitessaan vuoden haastavan suomalaisen rivitanssin.

 

Tanssin tulee olla Intermediate / Advanced -luokasta voidakseen olla ehdolla sarjassa.

palkinto_tausta.jpg

Vuoden 2024 F.L.A.M.E. -tietäjä

Joillain meistä on sormi rivitanssin pulssilla paremmin kuin toisilla. Näitä ihmisiä kutsutaan Tietäjiksi.

 

F.L.A.M.E. -tietäjä on leikkimielinen kilpailu siitä kuka osaa arvata voittajat parhaiten. Kuten tavallisessa äänestyksessä, valitset yhden suosikkisi jokaisesta kategoriasta, täytät alle nimesi ja äänestät. Voittajaennustuksesi ei tarvitse täsmätä äänestyksesi kanssa. Jos voittajia on useampia, voitto jaetaan.

Katsotaan kuka on vuoden 2024 F.L.A.M.E. -tietäjä!

 

Koska those who know.... know.

bottom of page